Tekst objavljen: 31.07.2014 12:15        


Crédit Agricole banka je za nepuna dva meseca primila preko 900 zahteva za subvencionisane kredite za likvidnost i trajna obrtna sredstva namenjenih privredi iz programa Vlade Republike Srbije, u ukupnoj vrednosti od 11.7M evra i time ostvarila 5.5% tržišnog učešća po plasiranim subvencionisanim kreditima.

Crédit Agricole: 900 zahteva za subvencionisane kredite

Potražnja je i dalje najizrazitija za krediteu oblasti trgovine a zatim slede oblasti usluga, agro delatnosti i proizvodnje.

Odmah nakon potpisivanja ugovora sa Vladom Republike Srbije u junu mesecu, Crédit Agricole banka je počela sa prijemom prvih zahteva za kredite koji se odobravaju privrednim subjektima, sa rokom otplate do 18 meseci koji uključuje i grejs period do 6 meseci. Krediti se klijentima odobravaju u dinarima (bez valutne klauzule) po kamatnoj stopi do 5,45% na godišnjem nivou.

Svi klijenti iz segmenta malih preduzeća i preduzetnika koji se odluče za subvencionisani kredit Crédit Agricole banke imaju mogućnost podnošenja zahteva za Visa Business kreditnu karticu koja će im biti na raspolaganju bez godišnje članarine, bez troškova održavanja i bez troškova obrade zahteva, i na poklon dobijaju VISA business debitnu karticu bez troškova godišnje članarine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole Kredi Agrikol

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana