Zvanični kurs Evra za dan 28.09.20. :: 117.5920 rsd
GRAWE OSIGURANJE, Beograd

Uopšteno o osiguravajućem društvu

Sedište društva: Beograd
Osnovano: 1997 god.
Call centar: 011/2092-600
E-mail: prodaja.beograd@grawe.rs
Ukratko o društvu:

GRAWE osiguranje a.d.o. pruža najviši nivo usluge u osiguranju - fizičkim licima, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima. Osnovano je 1997. godine kao prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Srbiji i danas se nalazi među liderima na tržištu Republike Srbije u oblasti osiguranja života. Kao deo velike porodice GRAzer WEchselseitige Versicherung AG sa sedištem u Gracu i istorijom dugom više od 180 godina, poslovanje GRAWE osiguranja je zasnovano na tradiciji, poverenju, sigurnosti i stabilnosti, a istovremeno je prilagođeno zahtevima modernog poslovanja i potrebama klijenata.

Sa stručnim timom koji broji više od 200 zaposlenih na celoj teritoriji Republike Srbije, GRAWE građanima pruža adekvatne i profesionalne savete u okviru delatnosti osiguranja i omogućava postojećim klijentima da efikasno ostvaruju svoja prava.

GRAWE osiguranje a.d.o. razvija proizvode osiguranja koji odgovaraju individualnim zahtevima građana, sa prilagodljivim premijama osiguranja i vrstama uključenih rizika. Poslovna politika Društva podrazumeva kontinuirano podizanje kvaliteta usluga i širenje ponude proizvoda, uz brigu o socijalnim aspektima društva i potrebama tržišta.

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana