Tekst objavljen: 04.12.2013 12:15        


Tačno polovina posetilaca portala Kamatica odgovorili su u našoj anketi da nameravaju da podignu kredit u narednom periodu. Kada je u pitanju vrsta kredita za koju su građani najzainteresovaniji, rezultat je možda i pomalo iznenađujući.

Stambeni krediti najzanimljiviji, potrošačke niko neće

Naime, od građana koji nameravaju da podignu kredit čak 44 odsto anketiranih navodi da se radi o stambenom kreditu.

Na drugom mestu su keš krediti o kojima razmišlja 28 odsto posetilaca Kamatice, dok treće mesto zauzimaju refinansirajući krediti sa 16 procenata glasova naših čitalaca.

Tačno svaki deseti posetilac navodi da u ovom trenutku planira da za kupovinu automobila potraži novčanu pomoć od banke.

Na kraju, tek nešto više od dva procenata glasova odnosi se na potrošačke ali i sve druge kredite koje domaće banke imaju u svojoj ponudi.

Naravno, treba podsetiti još jednom na podatak naveden na početku teksta - svaki drugi anketirani u ovom trenutku nema nameru ili nije u mogućnosti da podigne kredit.


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
klijenti banke klijent banke Srbija refinansirajući krediti refinansirajući kredit potrošački krediti keš kredit auto krediti auto kredit stambeni krediti stambeni kredit krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana