Tekst objavljen: 06.04.2015 13:39        


Povodom puštanja 4G mreže na teritoriji Srbije koju su podržala sva tri mobilna operatera: Vip, Telenor i Mts, finansijski portal Kamatica je izvršila istraživanje koliko su korisnici mobilne telefonije zadovoljni uslugom svog operatera.

Kom su operateru korisnici najverniji

U anketi koja je trajala od 25.03. do 06.04.2015. godine i u kojoj je učestvovalo 2.451 ispitanika, najveći broj korisnika usluge mobile telefonije čak 1.598 (65%) ne bi menjalo svog mobilnog operatera.
Ovi korisnici su više nego zadovoljni pruženim uslugama svog operatera.

Malo bolju uslugu bi volelo 35% ispitanika. Oni koji su nezadovoljni uslugom svog mobilnog operatera ima najviše kod korisnika Vip-a, čak 368 njih ili (15%) bi rado napustilo ovu mrežu.

Uporedite ponudu telefona kod sva tri mobilna operatera.


Što se tiče Mts i Telenora tu je broj korisnika koji bi prešli u drugu mrežu skoro izjednačen. Mts bi napustilo 236 korisnika ili 9% ispitanika, dok bi Telenor napustilo nešto malo više, 249 korisnika ili 11% ispitanika.

Prema podacima iz predhodnih anketa, koje je sproveo finansijski portal Kamatica, Mts ima najveće poverenje građana Srbije. Čak 40% stanovništva koristi usluge ovog mobilnog operatera.

Na drugom mestu je Telenor čije usluge koristi 35% anketirane populacije, dok najmanje poverenje uživa Vip mreži, sa svega 15% ispitanika.

Prema podacima dobijenih u anketi za sad je više od trećine korisnika mobilne telefonije zadovoljno uslugom i ne bi menjalo svog trenutnog operatera zarad boljh uslova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mobilni korisnici telenor vip MTS mobilna telefonija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana