Tekst objavljen: 16.11.2018 15:15        


Jedinstvo iz Sevojna (JESV) objavilo je nekosnolidovane finansijske izveštaje za prvih devet meseci koji obuhvataju rezultate matične kompanije, bez zavisnih preduzeća.

Rast prihoda i dobiti Jedinstva u prvih devet meseci

Jedinstvo je u periodu januar-septembar ostvarilo nekonsolidovani poslovni prihod od 2,5 milijardi dinara što je rast od 15,4 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Poslovni gubitak je iznosio 35,2 miliona dinara što je smanjenje od 71,3 odsto u odnosu na u odnosu na isti period prošle godine dok je neto dobit usled dobrog finansijskog rezultata i ostalog poslovanja skočila 70 odsto na 61,9 miliona dinara.

Neto dug kompanije na kraju septembra iznosio je 768,4 miliona dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Jedinstvo je u periodu januar-septembar ostvarilo nekonsolidovani poslovni prihod od 2,5 milijardi dinara što je rast od 15,4 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Poslovni gubitak je iznosio 35,2 miliona dinara što je smanjenje od 71,3 odsto u odnosu na u odnosu na isti period prošle godine dok je neto dobit usled dobrog finansijskog rezultata i ostalog poslovanja skočila 70 odsto na 61,9 miliona dinara. Neto dug kompanije na kraju septembra iznosio je 768,4 miliona dinara.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana