Tekst objavljen: 15.07.2019 11:50        


Kada kupujete veliki stan za sebe i svoju porodicu treba da obratite pažnju na nekoliko detalja. Naravno, lokacija je ono oko čega se vodi najveća polemika

Koliki stan je dovoljan za celu porodicu?

Idealno je da svi usaglasite svoje stavove i potrebe, da vama bude blizu posao ali da i deca mogu lako da odu do škole. Još ako su deca baš mala i svakodnevno morate da ih vozite do vrtića i nazad gledajte da vam se sve te lokacije podudare tako da sve bude usput.

NoviBeograd, primera radi, ima prelepe velike stanove u ponudi na nekoliko ključnih tačaka u blizini škola, vrtića, šoping molova, marketa ali i velikog broja kompanija koje se sve više sele baš u ovaj deo grada.

Kako da izbegnete problem opšte reorganizacije kada dolaze gosti? Deca neće da spavaju u istom krevetu, jer više nisu bebe, a ni vi vaš bračni partner ne želite da izlazite iz svog komfora - spavaće sobe. Trosed u dnevnom boravku i nije baš udoban.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Najbolje rešenje je vaš novi veliki stan ima bar 150 kvadrata. I nema više guranja po kuhinji, rušenja stvari dok se mimoilazite. Zaboravićete šta znači čekanje da dođete na red za kupatilo jer vaša tinejdžerka još uvek sređuje frizuru ili sličnih situacija koje se dešavaju baš kada vam se najviše žuri.

A i ako dođu tetka i teča iz Nemačke, "njegovi" ili "njeni" imaće svoju sobu "za goste" i neće vam ama baš nimalo smetati.

1 komentar

  1. User image
    Mile 16.12.2019 20:50

    Pola Srbije živi u stanovima od 50kvm i vi napisete da je najbolje da kupimo jedan od 150 da ce biti dovoljno, pa za 150 kvm se pravi kuca

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
veličina stana stanovi porodica nekretnine

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana