Tekst objavljen: 07.12.2020 15:50        


Koja je „tajna“ koju u bankama nikad neće da vam kažu kada aplicirate za kredit?

Trik koji pomaže da dobijete keš ili kredit za refinansiranje po povoljnijim uslovima

Hitno vam je potreban novac, a ne znate kako da dođete do keš ili refinansirajućeg kredita? Ustvari, možda i znate, ali niste sigurni kako treba pregovarati sa bankarima? Evo jednog vrlo lakog trika.

Bankari vam nikada ovo neće reći kada odete po kredit, ali uz nekoliko jednostavnih pitanja je moguće da se cenkate sa bankom i dobijete keš ili ref. kredit po povoljnijim uslovima od onih koje banka zvanično nudi.

Mali broj korisnika finansijskih usluga u Srbiji primenjuje taktiku cenkanja, tj. odlazi u drugu banku da traži bolje uslove, a gotovo niko ne pokušava da traži povoljnije uslove u svojoj matičnoj banci. Sve ovo se kod nas retko koristi, jer su građani najčešće u grču i u brizi da li će uopšte dobiti kredit.

Ipak, sve ovo se može promeniti ako pri traženju keš ili refinansirajućeg kredita postavite nekoliko jednostavnih pitanja. Povoljnije pri uzimanju kredita možete da prođete ako:

- dobijete nižu kamatu

- umanjite trošak odobrenja kredita ili njegovo potpuno odbacivanje

- dobijete odobrenje za kredit bez osiguranja

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE



Dakle, probajte da pregovarate o ovim stvarima, ili to prepustite KAMATICA SAVETNIKU kada tražite keš ili ref. kredit.

Bolji uslovi od onih koji vam se nude u banci gotovo sigurno postoje na tržištu, jer uvek ima banaka koja su voljne da vam daju neku vrstu specijalne ponude. Te banke (ili tu banku) samo treba pronaći, a u tome vam pomaže Kamatica savetnik.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

1 komentar

  1. User image
    Marko 18.12.2020 21:07

    Pozdrav Vama, dobrim i sa jos boljim namerama ljudima. Elem, ovo o cemu Vi pisete je potpuno tacno- to potvrdjujem iz licnog iskustva, tako da Vam mogu reci, da sa svakim- IZ OBLASTI NEKE VRSTE TRGOVINE- vi, shodno logici, razumu i dobroj informisanosti, znajuci za granice, mozete pregovarati i za sebe izdejstvovati najbolje moguce uslove. Zahvaljujem se Kamatici na onim savetima,koje sam znao, jer su potvrdili moju pricu prema kojoj su neki bili sumnjicavi i na savetima za kamatu, troskove obrade, itd., za koje iskreno, nisam znao da mogu biti PROMENJLJIVE umesto FIKSNE. Hvala puno, svako dobro Vam zelim.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
najbolji kredit najpovoljniji kredit kamatica savetnik najpovoljniji keš kredit keš kredit ref kredit krediti za refinansiranje keš krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana